Gitaarlessen in Dordrecht
/


 

 

Iedereen is welkom bij mij, zowel jong als oud! Heb je nog nooit gitaar gespeeld? Maak je niet druk want een aanvangsniveau is niet nodig!


Over de lessen:

Je krijgt bij mij les op een leuke en moderne manier. Het doel is dat je het naar je zin hebt en dat de lessen niet aanvoelen als een verplichting. Gezelligheid en plezier staan voorop!

Weet je nog niet precies wat je wilt spelen? Dan heb ik een lijst met liedjes waar we aan kunnen beginnen! Zo leer ik je in stappen de techniek van de gitaar. Mocht je eigen ideeën hebben dan pas ik mijn lesplan graag aan. Zo kunnen we de focus leggen op de muziek die jij graag speelt. Eigen inbreng is altijd goed!

Ook kan ik je helpen met specifiekere onderdelen van muziek maken zoals soleren, noten lezen, muziek theorie en voorbereiding voor toelating tot het conservatorium.

Oefenmateriaal:

Na iedere les heb je de mogelijkheid om een video van mij te maken. In deze video wordt nog even kort samengevat wat we tijdens de les hebben behandeld. Zo kun je het altijd nog even terugkijken! Bijna alle leerlingen doen dat en ik krijg vaak te horen dat het helpt bij het oefenen. 

Instrumenten:

Mocht je in plaats van zes snaren liever vier snaren willen bedienen dan geef ik ook bas of ukulele les!

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

De lessen vinden plaats in mijn gezellige studio binnen Cultureel Centrum de Berckepoort in het centrum van Dordrecht. Ik geef les van maandag tot en met vrijdag. De lessen zijn te plannen op verschillende tijden, dus ook s'morgens!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
26611